Bine v-am gasit!!
Ca sa nu mai deschid un nou topic postez cateva intrebari aici.
Dupa zeci de clip-uri youtube, documentat si citit review-uri ma pregatesc si eu sa intru in lumea iracing. Primul lucru de care am nevoie e volanul. Am mai avut in trecut un Logitech G25 cu care am jucat ceva GTR2, RFactor, Live for Speed. Acum volanul ce il voi achizitiona e strict pentru iracing. La nivelul meu de experienta nu cred ca m-as descurca si in acelasi timp sa fiu competitiv cu o cutie de viteze manuala asa ca m-am orientat spre un
http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/pr ... 921dba57bf (deci fara six speed manual gearbox). Intentionez sa concurez numai cu flappy paddle gearbox.
1. Am acces la majoritatea ligilor sau imi trebuie neaparat cutie de viteze manuala pentru anumite masini sau campionate?
2. Volanul este ok? In ceva review-uri erau unele probleme cu pedalele (CSR Elite). Nu as mai vrea sa cumpar G25/27 pentru ca ma ingrozeste cantitatea de fire. De multe ori mi se trecea cheful de pilotat cand ma gandeam cat am de intins fire pana sa ma apuc de joc

. 911 GT3 RS V2 mi se pare mai compact, are o constructie mai simpla, mai putine fire, un force feedback mai putin agresiv decat la G25.
3. Cerintele de sistem la iracing pe site mi se par mici, pe cand majoritatea spun ca iti trebuie un calculator puternic ca sa-l rulezi. Un i5 2500k @4200Mhz, GTX560Ti OC, 8Gb ram, SSD, sunet Asus Xonar D2PM sunt suficiente pentru a-l rula full detail la 1920x1080?
Deocamdata atat cu intrebarile. Sper ca in curand sa ne vedem si pe circuite in campionate