Am gasit o delicatesa.

Povestea pe scurt: in Ungaria pana atunci cel putin 2 tineri talentati au fost recunoscute din lumea curselor pe simulatoare, si au primit contract in mod urgent din partea unei companie care se ocupa cu motor racing. Pe nume: Norbert Michelisz (24 de ani, Zengő Motorsport) si Norbert Kiss (23 de ani, Proex Motorsport). Mai e si Gábor Wéber (37 de ani, Zengő Motorsport), si el a inceput cu simulatoarele, dar nu stiu cand si cum a ajuns in motorsport real. Succesul lui Kiss si Michelisz a venit fara nici o experienta in curse reale, nu au facut nici karting, nici raliu. Au concurat numai in curse cu simulatoare. Acuma Weber si Michelisz sunt in SEAT Leon EuroCup, unde Norbert Michelisz a castigat posibilitatea din partea lui SunRed Team sa-si incearca in WTCC in 23-25 octombrie 2008, Japonia!
Norbert Kiss a inceput simulatoarele in 2002, pana 2005 a invins mai multe campionate in LFS si GT Racing. In 2005 a inceput cariera sa reala in mijlocul sezonului Mobil 1 Opel Astra Cup, si in primele incercari a reusit 4 victorii, si pozitia a 5-a in total. A primit titlul "Debutantul Anului". In 2006 a devenit campion in Shell V-Power Renault Clio Cup cu 10 victorii. A primit titlul "Pilotul Anului". In 2007 a fost campion in Seat Leon Cup, cu 8 victorii, si clasat pe locul 16 in Porsche Mobil 1 Supercup. In anul curent iarasi a devenit campion in Seat Leon Cup.
Si acum delicatesa.

Aici e un film fara decupaj (!) din interiorul unui Seat Leon condus de Norbi Kiss in Hungaroring. Merita vazuta! Un baiat tanar ca noi, cu dragostea in suflet fata de curse de masini, fara nici-un bani in buzunar pentru curse de masini, fara sponzori, fara nimic, doar cu experienta in simulatoarele.
http://videa.hu/videok/jarmuvek/seat-leon-szuperkupa-2.futam-autoverseny-gyorsasagi-WxwUOpef37o87HVzSau poate fi descarcat in calitate mult mai buna de aici (cca. 320 mb):
http://norbertkiss.liveforspeed.hu/markakupa/Belso/2007_seat_1_vasarnap.avip.s.: Pentru descarcare folositi un download manager, ca in alt mod mi-a dat error.