e vreo 30usd licenta, ce naiba, de ce sa-l joci cracked?

....in momentul asta cred ca rfactor e cel mai jucat sim in online, si in mod sigur e cea mai folosita platforma de modding. Deci nu se pune problema ca s-ar "investi" cine stie ce sume in ceva fara viitor (ca LFS de exemplu, care desi e foarte reusit, e cam mort...)
Moduri apar in fiecare zi, si sincer nici nu conteaza cum au fost luate datele despre fizica. Dupa cum zicea simulatoru, noi habar n-avem cum se comporta masinile alea, si oricum ne-ar fi inutil. Discutia asta e veche de cand s-au inventat "simulatoarele" pe PC, important e feeling-ul pe care il ai, sentimentul de imersiune cu jocul, nu cine stie ce date de telemetrie imprumutate din realitate. Oricum, e vorba numai de marketing, oamenii au platit o licenta pentru FIA GT, trebuie sa-si vanda produsul cumva, nu?

Personal m-am plictisit de SimBin cu modurile lor contra cost, scoase ca jocuri stand-alone (toate de dupa GTR incoace, mai mult sau mai putin moduri ale acestuia)
Nu vreau sa fac reclama rfactor, imi place si gtr2 la fel de mult, le am pe ambele originale, alaturi de gt legends, singurele jocuri in care a meritat sa investesc. Dar pur si simplu rfactor se comporta mai bine online, si asta e cel mai important pana la urma