http://www.simracing.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=476vezi aici ca ai un review despre cum sa setezi un volan logitech corect in logitech profiler, dupa ce ai facut asta te duci in iracing la option ffb si setezi de acolo forta cum iti place tie, eu de exemplu la turisme gen solstice si mazda mx-5 setez undeva pe la 30 -40 % iar la open well sau radical gen ford spec 9- 12 cel mult , atentie la calibrare gradele de rotatie ale volanului sa fie aceleasi ca la masina pe care o conduci ex solstice are 320 grade , deci la calibrare o sa setezi si tu la fel max 320 grade., chiar daca volanul poate 900, eu am setat 240 cu 240 pt ca am volan momo care are maxim rotatie 240, pierd pe ici pe colo fata de df- gt la abordarea virajelor dar e cea mai buna setare pt volanul meu.
despre celelalte setari lucrurile stau astfel : masinile roockie nu se pot seta sunt pt toti la fel , dupa ce ai sa treci de acest nivel si ai sa cumperi alte masini la care poti sa umbli la setari de genul presiune in cauciucuri antiroll bar suspensii cutie de viteze etc.. pt inceput iti recomand sa mergi pe setul lor sa nu umbli la nimic, ex: eu dupa 2 ani de simracing am inceput sa umblu la setari si a iesit o varza, acum dupa 3 ani merg pe default muuult mai bine, cand o sa inteleg fiecare setare combinata cu alta setare ce face o sa ma bag la setari

, oricum daca esti bun pierzi doar 1 max 2 secunde cu setarile fata de default( asta daca stii ce faci daca nu iese varza ca la mine

) si adio cursa .
nu pot sa cuprind tot acum e prea mult, daca mai ai nelamuriri raman deschis la raspunsuri pe parcurs