Salutare si azi.Aseara am avut putin timp si iaca ce a iesi dupa 40 min.
Urmeaza azi sa fac fata si partea de sus ,apoi cand o sa mai fie timp,dat cu chit auto,finisat,vopsit si aplicarea autocolantului imitatie fibara de carbon.
din filme vad ca mergi cu field of view foarte mic , mai mai ca nu se vede volanul, normal ca iti foloseste un asemenea device, tu nu vezi nik in bord acc rev fuel,........ pe de alta parte jos palaria pt ce ai vacut, nus daca mai exista asa ceva in romania......
_________________ Racing With Logitech Driving Force-Gt and home made cockpit car seat included
Folosesc FOV mic pt ca incerc sa am cat mai mult din pista pe ecran,volanul nu-mi trebuie sa se vada pt ca deja am unul in fata . Uite un ex cum am eu setat FOV-ul in iRacing.
Daca as avea trei monitoare altceva ar fi..hmm,cred ca o sa ma apuc sa realimentez FSN-ul ( Fonduri Secrete de Nevasta ) si sa fac un triple screen.
eu folosesc fow mare,, 108 foloseam inainte in iracing, cred ca acum cu noul monitor de 23 '' o sa maresc la 115 , asa am marit si in lfs si ma descurc binisor redresez mai repede, percep miscarea masinii in jurul axei sale (ca atunci cand faci spin sau ai un overster maree) mult mai rapid daca sunt bagat mai mult in kocpit , la optiuni am off pt volan si eu, mai castig ceva fps ca nu il mai reda placa video ideea de off pt volan am luato de la Eon , a postat el un review mai demult acum 2 ani sa zic si de atunci am ramas cu volanul pe off la orice sim
_________________ Racing With Logitech Driving Force-Gt and home made cockpit car seat included
Cam asta a iesit azi - din cateva LED-uri infrared,o rezistenta,un alimentator de 5V,o camera web care statea aruncata,un trepied si niste banda Velcro. Ideea a fost luata de aici http://www.free-track.net/english/
20 Jan 2012, 19:27
primusucks99
Cam asta a iesit azi - din cateva LED-uri infrared,o rezistenta,un alimentator de 5V,o camera web care statea aruncata,un trepied si niste banda Velcro. Ideea a fost luata de aici http://www.free-track.net/english/
daca gasesti ceva proiecte pt pedala de ambreiaj, controlerul o sa fie de la un joystick logitech din care o sa scot un potentiometru (are 3) , eventual un program compatibil cu win7 sa pot folosi joystikul cu force fedbach pe post de schimbator in H .
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum