|
| Author |
Message |
|
kitu_gudu
|
MihaiMese wrote: Salut, la întrebările 3-6 pot răspunde şi eu: 3. Pâna acum nu a contat şi nu cred că va conta de acum încolo 4. Maşina/Circuitul rămâne în posesie permanent după perioada promoţională, abonamentul trebuie doar actualizat 5. 15 dolari (14,95) - circuitele mai mari au preţul acesta standard, ovalele mici sunt 12 dolari, la fel şi maşinile. 6. Da, eu plătesc abonamentul şi conţinutul (maşini/trasee) cu CardAvantaj - a trebuit însă iniţial să îi rog (să le spun, că nu a fost nevoie de implorare) pe cei de la Credit Europe Bank să activeze tranzacţiile online pentru el.
Multumesc pentru raspunsuri. Cat costa abonamentul, dupa cele 3 luni "la promotie"?
|
| 27 Jun 2012, 13:15 |
|
 |
|
MihaiMese
|
Păi depinde cum îl actualizezi: - 12$ pentru o lună - 30$ pentru 3 luni (medie de 10 dolari pe lună) - 99$ pentru un an (medie 8,25 pe lună) - 179$ pentru 2 ani (7,46 pe lună) Mai apar câteodată oferte promoţionale de înnoire, pe 3 luni, sau un an. Eu am început cu plata pe o lună, apoi după o vreme pe 3, iar acum sunt pe un an - acum câteva luni a fost o ofertă bună la abonamentul anual. Detalii cu abonamentul şi maşinile şi traseele incluse în abonamentul standard, aici: iRacing membership
|
| 27 Jun 2012, 13:23 |
|
 |
|
MihaiMese
|
o mică mostră din campionatul trecut, imagini de la prima etapă, din ianuarie, Okayama: http://www.youtube.com/watch?v=OSQB4kTSfCc
|
| 27 Jun 2012, 23:19 |
|
 |
|
Simulatu
|
Quote: Multumesc pentru raspunsuri. Cat costa abonamentul, dupa cele 3 luni "la promotie"? De multe ori exista promotie si la reinnoirea abonamentului. Eu de exemplu am cel anual si cred ca niciodata nu am platit pretul full de 99$. Am reinnoit cand erau oferte la 75$ sau chiar 50$ parca
|
| 27 Jun 2012, 23:21 |
|
 |
|
zoinxtorque
|
eu numai cu d'astea traiesc  ... promotii la renoire.... prind de exemplu 10 sau 12 $ 3 luni........acum astept nu am incotro....daca vad ca se ingroasa gluma si campionatul e pe cale sa inceapa , bag un mail cu milogeala la iracing .......  poate prind ceva 3 luni cu 12 $ max ca tot sunt in vacanta..... 
_________________ Racing With Logitech Driving Force-Gt and home made cockpit car seat included
|
| 28 Jun 2012, 12:01 |
|
 |
|
DraganMihai
|
si eu am luat pe un an cu 49 de dolari
foloseste cineva right foot braking? sunt obligat de circumstante sa folosesc rfb si eram curios daca poti fi competitiv cu rfb, deocamdata dupa cateva ore am impresia ca e mai realist rfb dar mai lent, in sensul ca nu poti face weight transfer asa de repede, practic nu mai poti forta masina asa tare in viraje ca si cu lfb...
|
| 28 Jun 2012, 15:18 |
|
 |
|
Eon
|
Huttu a testat RFB vs LFB si a fost cred in aceeasi zecime. Simulatu cred ca mi-a aratat asta mai demult.
Eu nu pot frana cu dreptul la simulatoare. Ai dreptate la faptul ca atunci cand franezi cu dreptul nu dezechilibrezi atat de mult masina. Pot sa iti spun ca si in realitate e exact la fel. Cand franez cu stangul si am facut asta in toate etapele de macadam, masina dansa mai mult si era foarte usor sa o destabilizezi, uneori prea usor. Ma surprindea cat de simplu era sa trec in supravirare, insa fiind pe ea, era la fel de simplu sa o stapanesc si sa o scot din derapaj. Totul era sa nu sari calul.
Pe asfalt insa se merge mult mai curat, deci diferentele ar trebui sa fie insesizabile datorita faptului ca biasul e setat ceva mai mult pe fata atunci cand nu faci LFB.
_________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist.
|
| 28 Jun 2012, 20:45 |
|
 |
|
Rufus
|
Mie mi se pare ca pierzi timp cand muti piciorul drept de pe acceleratie pe frana. Daca franezi cu stangul poti sa apesi frana in timp ce ridici acceleratia si cand acceleratia e eliberata complet esti deja cu frana la maxim.
Si la fel ca multi pe care i-am auzit, pe strada mi-e foarte greu sa franez fluent si constant cu dreptul, in sim nu am problema asta, probabil e vorba de pozitionarea pedalelor si de obisnuinta.
La sezonul 15 voi participa si eu, dar nu la toate etapele din cauza serviciului...
|
| 29 Jun 2012, 10:55 |
|
 |
|
BamseKay
|
Salutare, Gata cu mutat, amenajat,reamenajat  negociat spatiu pt playseat cu sotia sunt gata de participare numai sa ziceti cand,unde,cum si cat.O sa particip de pe alt cont pt ca am prins aseara asta http://www.bsimracing.com/2012/07/iracing-register-for-your-free-6-months-in-the-2012-cadillac-cts-v/#.UAfnE6BP_Sg.Numele e gresit,in loc de Ovidiu e Oviudiu Zota dar nu-i bai ca merge si asa. Abia astept sa va vad in retrovizoare,eu fiind cu un tur in urma  ).
|
| 19 Jul 2012, 13:36 |
|
 |
|
DraganMihai
|
Welcome back, lumea vad ca e cam in silenzio stampa....eu sunt indisponibil aprox. 1 luna de zile....stai pe aproape, ca o sa anuntam noi cand ii dam drumul, sa fie toata lumea...
|
| 20 Jul 2012, 13:18 |
|
|