Da, am jucat eu timp de o luna la greu.
1. E cel mai bun simulator de pana acum. Cu putin peste Nascar 2003 (ala avea marele dezavantaj ca era cu masini de Nascar

)
2. Modelarea circuitelor e bestiala, au toate denivelarile din realitate.
3. Din pacate e prea scump. Cu inscrierea "basic" ai doar 2 masini (una pt. ovale si una pt. road) mai puturoase si curse in fiecare zi din ora in ora. De asemenea doar 4 circuite. De asemenea, depinzi total de serviciul online iRacing, nu poti juca singur decat practice, nu exista conceptul de liga privata, decat ce e organizat pe serverele lor.
4. Chiar daca e un simulator cu servere publice, nu prea gasesti "wreckeri", acestia fiind filtrati atat de sistemul de safety rating calculat automat de joc cat si manual.
5. Sistemul de safety rating e cam frustrant uneori, deoarece de multe ori nu e vina ta in incidente. Probabil ca partea mai buna apare dupa perioada de 1 luna de ROOKIE.
6. Content-ul e dezamagitor pentru mine. Doar masini si circuite americane (in afara de Radical si Silverstone). Si content-ul e pe bani. De altfel aici mi se pare cel mai penal. As fi acceptat sa platesc o chestie lunara dar sa am mai mult content de baza. Deocamdata m-am dezabonat si astept sa vad ce mai adauga in viitor.
7. Incomplet: lipsesc multe care zic ei o sa fie adaugate pe parcurs. Ex: accidentele sunt cam nasoale, nu exista semnalizari cu steaguri, pitstops, vreme variabila, damage mai serios pe componente, etc.
8. Grafica nu e cine stie ce, si in plus cere resurse destul de mari. Cred ca sunt foarte multe poligoane la track-urile si masinile scanate cu laser.
Sumarizand, se poate zice ca e cel mai tare simulator, dar PREA SCUMP. Chiar si cu o gramada de minusuri, e mai tare la senzatia de pilotaj decat orice am jucat pana acum. Din pacate nu stiu cum sunt masinile de curse, pentru ca am jucat doar cu cele 2 de baza.