View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 13:17

Reply to topic  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
PROPUNERI PENTRU S8 
Author Message

edeph wrote:
Pai nu era vorba de un anumit timp scos pentru cursa ? Era vorba doar de un numar de ture ? :/ Oricum eu la ultimele 3 curse nu am facut practice DELOC, si am scos cele mai bune rezultate ale mele, so yeah

Pai ai scos cele mai bune rezultate ale tale. Daca le compari cu altii o sa vezi lipsa de practice. Doua din cele 3 nu le-ai terminat ;))
Sa nu te intrebi cum scot ceilalti timpii care ii scot, cand tu nu faci practice.
P.S in una din curse ai fost pe locul 1..... intre cei abandonati :))

08 Dec 2009, 18:17
Profile

tiry213 wrote:
Pai ai scos cele mai bune rezultate ale tale. Daca le compari cu altii o sa vezi lipsa de practice. Doua din cele 3 nu le-ai terminat ;))
Sa nu te intrebi cum scot ceilalti timpii care ii scot, cand tu nu faci practice.

GOOD POST!!! :? Si eu in penultima si ultima cursa nu am facut practice si am scos un loc de "mizerie".

08 Dec 2009, 18:41
Profile YIM

edeph crede ca impresioneaza pe cineva cind se lauda cu lipsa practice-ului si cu rezultatele lui uimitoare. din pacate e prea incapatinat ca sa priceapa ceva din lucrurile vorbite aici. te intrebi daca in real life exista reguli asa idioate? ce te face sa crezi ca in real life ai ajunge pe track? inseamna ca nu ai nici cea mai vaga idee cu cite reguli idioate e baricadata realitatea. dar oricum, regulile difera pentru ca real life nu e simracing si viceversa. precalificarile sint tocmai pentru ce a zis das, sa nu strici cursa altora pentru ca tu nu ai facut deloc practice. crezi ca ne intereseaza motivele pentru care nu ai facut practice? nope, nu ne intereseaza. fara practice, indiferent de motiv, ar trebui sa fii spectator. din pacate se urmareste numar mare de participanti, indiferent de calitate. am sa ma gindesc mai serios de acu' daca o sa particip la sezoanele urmatoare, din acest motiv.

08 Dec 2009, 18:48
Profile WWW

Haideti sa ramanem on-topic totusi.
Propun stergerea oricarui comentariu offtopic.

08 Dec 2009, 20:44
Profile WWW

PRIMO
baieti, cititi regulamentul ... NU MAI DATI QUOTE LA UN MESAJ DE PE ACEEASI PAGINA SAU IMEDIAT ANTERIOR! raspundeti cu "@nick". nu suntem forumul Cool Girl, ce spanac.

SECUNDO
@edeph romanii au o problema majora cu orice fel de regulament, indiferent ce scrie in el. regula cu 107% este reala, a fost folosita ani intregi in diverse competitii. Amicu' Gugal ajuta. :) Partea funny stii care e? Ca eu sigur nu cred sa intru in aia 107% cu timpul liber pe care il am. si cand am dat precalificari am dat si eu ca toata lumea.
solutii de compromis exista.

TERZO
@piggy stai calm. nu vad in viitorul apropiat sa ajungem asa de multi incat sa fie nevoie de prequaly. nu stiu de unde ai dedus tu ca se doreste calitate peste cantitate. :)
prefer sa dai tu si Das cursa decat 7 GRID-eri sau SHIFT-eri.

Hai cu propunerile concrete pls.

09 Dec 2009, 00:45
Profile YIM

PENTRU S8 nu ar fi rau sa iesim din rutina ISI-ului cu LFS sau NK-PRO, cu cel din urma online se poate incropi un minisezon monomarca Fiat 500 , mod-ul e free , e la indemana oricui, e greeuuu, si poate aduce inca 1, 2 simraceri titrati pe care cei mai "varstnici " in simracing , ii cunosc foarte bine :mrgreen: , iar cu LFS putem da un sezon in toata regula .

09 Dec 2009, 08:33
Profile

tiry213 wrote:
edeph wrote:
Pai nu era vorba de un anumit timp scos pentru cursa ? Era vorba doar de un numar de ture ? :/ Oricum eu la ultimele 3 curse nu am facut practice DELOC, si am scos cele mai bune rezultate ale mele, so yeah

Inca ceva. La cursa de pe mid ohio, am dnf pentru ca idiotul care a facut harta, a fost atat de inapt, incat sa nu faca marcajele care arata cati metri mai sunt pana la curba, din carton, ci din beton armat sau dumnezeu stie ce.
Pe laguna seca, am fost depasit de cei fruntasi, am tras oleaca de motor si a crapat cu aproximativ 5 minute inainte de final.
Primele 2 curse de la inceput de sezon au fost primele mele curse online.
Consider ca inafara de primele 2 curse, (si probabil micul incident recent cu danny xD ), nu am incurcat participantii la cursa.
Nu incerc sa impresionez pe nimeni, cu rezultatele mele, sau ca vai ce bun sunt chit ca nu fac practice. Doar voiam sa arat ca se poate chiar si fara acel practice obligatoriu.

Avand in vedere de cand joc (septembrie 2009), parerea mea este ca am avut un rezultat mult mai bun decat ma asteptam. Si avand in vedere ca poate unii chiar avem social life, si facem si altceva pe langa a ne juca la calculator, nu am timpul necesar sa fac practice de 1 miliard de ori inainte de o cursa care tine o ora.

/offtopic

09 Dec 2009, 13:43
Profile

Ti se pare tie ca noi nu avem "social life" ? Eu spre exemplu am participat doar la doua curse doar din motivul acesta, ca nu m-am pregatit destul. Chiar daca joia am avut-o libera si puteam sa mai particip la 3-4 curse, am preferat sa nu ma fac de ras si sa ii incurc pe ceilalti,ca apoi sa ma mir de timpii buni care ii scot fara practice.

09 Dec 2009, 14:13
Profile

Gata... destul... Propun ca sa se faca un topic pentru certuri si reglare de conturi cu ceilalti. Sa ramanem on-topic... Mi-am dat chiar si eu seama cat de urat e sa fii offtopic.

Zoinx, si eu as vrea LIVE FOR SPEED, si stii ca l-as vrea foarte mult. Dar eu totusi propun sa continuam sa jucam FREE... Pentru ca nu toata lumea isi permite sa cumpere jocuri (imi pare rau dar inca sunt pe banii parintilor, iar ei nu dau banii decat pe ceea ce cred ei ca merita). Asa ca sa jucam in continuare FREE daca se poate.

P.S. In cazul in care credeti ca ai mei sunt din aia ce nu inteleg nimic, nu e asa. Ma inteleg in foarte multe chestii, imi respecta ziua de joi seara foarte bine, cand le zic ca am cursa, ma lasa sa-i dau bataie. Dar pur si simplu nu ii vad sa dea bani frumosi (1-2 milioane) pentru un joc.....

09 Dec 2009, 15:54
Profile YIM

eu zic sa jucam gtr2 ... am mai spus-o si continui. intr-adevar modurile pr rF sunt mai bine facute dar gtr2 standard e cu cateva nivele peste. deci GTR2

09 Dec 2009, 19:24
Profile
Reply to topic   [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next