View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 11:21

Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
2009 World Championships of Online Racing for Sports Car 
Author Message

multumesc de aprecieri clau. :roll: chiar asa de inutila e treaba pe aici? :|

congrats eon.

21 Dec 2009, 00:46
Profile YIM

hehe Tress, cred ca ai inteles f. bine ce am vrut sa subliniez...fara Simracing.ro oare eu si Cristi (deocamdata) mai eram in acele inregistrari de pe R2P ? :mrgreen:

21 Dec 2009, 01:08
Profile

nu inteleg ce legatura are faptul ca voi jucati pe r2p cu simracing.ro

eon juca pe r2p deja cand am trecut pe simracing.ro. de tine nu stiu exact da' nu cred ca are importanta asta.

21 Dec 2009, 01:11
Profile YIM

Hmm...nu as fi vrut sa intru in "subtilitati" sentimentale :bump:
Octombrie - Noiembrie 2006...atunci a inceput totul pt. mine si s-a intamplat aici , Simracing.ro
Aici am facut primii pasi, am capatat experienta, am invatat, de la voi toti care ati participat la acest proiect...Simu, Stan, Das, Mancs, Svengali, Eon, Tzaca, Tress si toti ceilalti
Intotdeauna voi deschide aceasta adresa si voi citi ce se discuta aici chiar daca nu voi participa la toate cursele care se vor organiza de acum incolo...mi-a intrat in sange, e ca un microb de care nu ma pot vindeca.
E nevoie sa spun mai multe ?

21 Dec 2009, 01:43
Profile

"eon juca pe r2p deja cand am trecut pe simracing.ro. de tine nu stiu exact da' nu cred ca are importanta asta."

Cristi Rus
Country: Romania
Member: Jun 20, 2007

Claudiu Ciocanau
Country: Romania
Member: May 24, 2007

Intr-adevar, nu are importanta...intai "ne-am scolit" pe Simracing.ro :D

21 Dec 2009, 01:50
Profile

R2P a fost dupa simracing.ro :)
Felicitari Clau pentru performanta. Am vauzut ca te-ai batut fain la Radicals.

21 Dec 2009, 10:52
Profile WWW

s-ar putea sa fi inteles eu aiurea din ce a postat clau. :oops:

21 Dec 2009, 10:57
Profile YIM

Intr-adevar, Simracing.ro a reprezentat si reprezinta pentru foarte multi simraceri romani o scoala si o rampa de lansare spre competitiile mai de anvergura. Nu fac parte din generatia cea mai veche(de aur), cu Simu, Das, Svengali, Clau, Tzaca si ceilalti...sunt mai degraba din generatia mid, alaturi de Piggy, Dim si ceilalti care si-au inceput "cariera" pe la inceputul lui 2008. Imi face intotdeauna placere sa-mi aduc aminte de acea perioada. Acum apele sunt ceva mai tulburi in liga noastra, datorita unor incompatibilitati de mentalitate dintre generatii. Sunt off topic acum...l-am felicitat pe Eon; din greseala am omis sa-l felicit si pe Clau dar o fac acum. Au reprezentat cu cinste Romania iar prestatiile lor din cursele de pe R2P ne fac sa ne simtim mandri. Acum, revin la "ce ma doare" in legatura cu liga noastra. Cred ca ne confruntam cu aceasta "infuzie" de tineret, ceea ce este un lucru normal si foarte bun. Doar ca, se pare ca unii din cei nou veniti sunt mai dificili, au poate un temperament mai vulcanic si poate e normal sa fie asa la varsta lor. Ceea ce cred eu ca trebuie ei sa inteleaga ce este de fapt simracingul in sine. Ei o iau ca pe o competitie intre ei, vor sa arate ca sunt mai buni decat "rivalul", la fel de tanar si nepriceput, de fapt. Si de multe ori recurg la un comportament inadecvat in curse si nu in ultimul rand pe forum, irc sau chat. Nu e bine. Cu totii am fost incepatori dar ne-am vazut de lungul nasului si am incercat sa invatam cat mai multe de la maestrii Simu sau Eon, care, nu numai ca au un talent extraordinar ca piloti dar sunt dispusi sa ne ajute si pe noi sa devenim mai buni. Ar trebui sa fim respectuosi, sa avem bun simt si sa invatam de la ei. Simracingul este un fenomen extraordinar, o alternativa virtuala pentru iubitorii de motorsport, in fond. Este o jucarie a oamenilor mari. Cred ca nu degeaba media de varsta in ligile cu renume este de peste 30 de ani. Se pare ca cei mai tineri nu se adapteaza sau se adapteaza mai greu la rigorile acestui fenomen. De cealalta parte, exemple de simraceri in jur de 20 de ani si chiar foarte buni sunt destule. Cel mai titrat driver de pe R2P, Eduardo Prado, are doar 22 ani. Simracingul inseamna, in afara de cursa in sine si de a arata ca esti mai bun ca altii, respect fata de ceilalti competitori, lucru in echipa, fair play si bun simt. Cine nu are aceste calitati, mai devreme sau mai tarziu, este exclus sau se exclude singur din aceasta comunitate. Simracingul, ca orice alt sport te ajuta sa te dezvolti ca si om, in afara de pilot de curse virtual. Si aici vreau sa spun ca trebuie sa ne pese de faptul ca si concurentul meu a pierdut, ca si mine(daca e cazul)-si nu ma refer la mine personal, ci la mine, incepatorul- multe ore de practica, timp si energie investita in pregatirea cursei. Nu vom ajunge niciodata sa ne castigam respectul celor mai buni cu atitudini de macho si miserupisme. Peste tot exista incidente, dar atitudinea celor implicati in ele dupa cursa este cu totul alta decat a unora dintre incepatorii de la noi. Iar "dincolo" se incearca sa se invete din greseli. Flame-ul, jignirile si misto-urile nu ar trebui sa aibe loc intr-o liga serioasa cum se vrea si Simracing.ro.
Ca si concluzie, cred ca incepatorii ar tebui sa se intrebe pe ei insisi daca vor cu adevarat sa faca parte dintr-o asemenea comunitate sau nu. Iar pentru cei mai experimentati, ar fi oarecum, zic eu, o datorie morala sa participe la mentinerea si dezvoltarea ligii. Daca nu neaparat prin participarea efectiva la curse, prin ajutorul de orice fel dat incepatorilor. Am stresat de multe ori pe unii ca Eon, Simu, Clau pe irc, forum, mess si chiar personal, cu niste intrebari, de foarte multe ori stupide dar numai asa inveti. Si le multumesc ca au fost intotdeauna acolo cand am avut cate o nelamurire. Clau, iti inteleg supararea de dupa cursa de joia trecuta de la Spa dar, problema e ca tu ai luat-o poate prea in serios. Si poate e normal, nu stiu. Acum, cursele de pe simracing.ro sunt un fel de curse scoala, in care principalul scop este sa ajutam ca incepatorii nostri sa progreseze. Dar asta, cum am spus depinde in cea mai mare masura de ei. Nu trebuie sa punem atat suflet si sa ne suparam ca unul ca VX-Gas ne-a stricat cursa, mai ales ca a fost una de fun. Daca VX persista in a gresi, si mai ales atitudinea lui din afara cursei lasa de dorit, da, atunci e o problema. Cred ca trebuie sa trecem peste orgolii, sa ne aducem aminte ca am fost si noi incepatori, ca am avut un Simu, un Das, un Tzaca sau un Eon care a fost dispus sa ne ajute cand am avut nevoie si sa facem si noi asta pt tinerii de azi. E greu pentru unii care au curse bumper to bumper prin alte parti sa vina joia si sa faca scoala cu incepatorii pe simracing.ro, dar ar trebui sa ne straduim, din respect pentru liga asta.
Nu stiu cat de coerent am fost dar sper ca s-a inteles punctul meu de vedere.

21 Dec 2009, 13:15
Profile

Sebi o sa te contrazic putin in cele spuse de tine. Voi cei vechi aveti prea mult bun simt si aveti si un oarecare orgoliu (nu in sensul de ingamfati). Cu totii stim la cine fac referire vorbele voastre si supararile. Nu trebuie sa faceti o generalizare si sa bagati toti incepatorii in aceasi oala fiindca nu toti incepatorii sunt nesimtiti. Cu totii stim ca au inceput discutii in contradictoriu de cand a venit Vx. Trebuia banat de la a doua greseala si gata, nici voi cei experimentati nu va mai suparati, si nici incepatorii nu se simteau neagreati sau ofensati. Vx_gas are 3 luni pe forum si e tare in gura de parca ar fii de 10 ani. Datii un ban pe 2 luni, si atunci o sa vedeti daca ii place intr-adevar simracingul sau nu . Nu trebuie sa se roage un forum intreg de el sa se cuminteasca. Trebuie sa spunem omului in fata, nu sa ne ascundem dupa deget.
Eu unul ma simt ofensat cand se vorbeste de incepatori ca de niste adolescenti care nu respecta jucatorii cu experienta.
El trebuie sa isi aduca aminte ca simracing.ro e un privilegiu pentru el, nu un drept!

21 Dec 2009, 13:31
Profile

Tiry, nu am spus ca incepatorii sunt nesimtiti, nu-mi pune vorbe aiurea in gura. Am facut un post general, n-am vrut sa dau nume. Am spus cam cum cred eu ca ar trebui sa decurga parcursul unui incepator in simracing, asta daca ii place si vrea cu adevarat sa continuie. Ma bucur ca sunt incepatori cu bun simt si ii apreciez. Am vorbit si am dat unele exemple pentru ca cei care citesc si se recunosc pe-acolo sa inceapa sa-si puna intrebari ei insisi. A...si in legatura cu VX. Nu am nimic cu el. Atitudinea lui e deranjanta, ce-i drept...dar cred ca merita sa i se acorde inca o sansa. E tanar, poate e mai dificil dar se poate corecta. Eu sunt sigur de asta. A fost interzis la curse pe o perioada nedeterminata, timp in care el va reflecta si va lua singur o decizie...e clar ca si-a dat seama ca nu a facut bine ce a facut. Vom vedea daca s-a petrecut vreo schimbare peste ceva timp, probabil. Eu sunt sigur ca se va indrepta iar nivelul ligii va creste si vom putea sa facem un sezon frumos din toate punctele de vedere.

21 Dec 2009, 14:00
Profile
Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next