View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 09:42

Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Setup your G25 wheel 
Author Message

Link-ul de pe RSC pe care l-a dat Clau nu mai merge. Am avut inspiratia sa salvez pagina mai demult asa ca lecturati, setati si testati :)

http://www.idesign.ro/vruuum/settingsG25.html

16 Feb 2008, 23:30
Profile WWW

FFB parameters used in Simbin games explained.
7 steps to strongly improve FFB according to your presonal preferences.

Attachments:
FFB guide for GTR2.zip [8.9 KiB]
Downloaded 1438 times

26 Feb 2008, 15:03
Profile

Problema cea mai mare intampinata de mine a fost si este inca controlul gradual al franei si acceleratiei. Cum reglajele din Profiler sau joc nu m-au multumit am incercat DXTweak2 http://www.wingmanteam.com/latest_software/gadgets.htm.
Joaca m-a costat o cursa deoarece am setat sensibilitatea mai mare (valori mai mari pentru centru) si apoi am incercat sa salvez profilul. Programul a dat eroare dar setarea a ramas valabila, dandu-mi seama de eroare prea tarziu.
Atentie se revine la setarile default tot cu ajutorul programului.

Attachments:
DXTweak2.gif
DXTweak2.gif [ 192.17 KiB | Viewed 70743 times ]
12 Oct 2008, 13:20
Profile WWW

Daca apare vreodata necesitatea de a dezasambla volanul AICI e un ghid.

20 Sep 2009, 08:35
Profile WWW

Sorry ca am fost disparut. Volanul meu G25 a devenit aproape imposibil de folosit. Dupa 5 minute de folosire incepe sa pierde centrul, dupa 15 minute nu mai pot controla masina. Diagnosticul meu era senzorul optic. M-am trebuit cateva luni ca sa culeg curaj pentru a dezasambla.

L-am dezasamblat pana la cel mai mici piese, si aveam dreptate, roata cu gauri mici de la optical encoder era crapat. Cand l-am atins cu foarte mare grija, s-a cazut in doua parte, adica s-a spart complet. Fiind vorba despre o piesa foarte mica, nu stiu daca reusesc sa lipesc. Daca aveti orice idee in legatura, sa-mi spuneti.:)

In momentul acesta imi trebuie sa suspend hobbiul meu simracing pana nu gasesc o solutie pentru probleme data.

V-am adus si niste poze.

Attachments:
_IMG_8322.jpg
_IMG_8322.jpg [ 99.01 KiB | Viewed 70481 times ]
_IMG_8317.jpg
_IMG_8317.jpg [ 175.12 KiB | Viewed 70480 times ]
_IMG_8315.jpg
_IMG_8315.jpg [ 200.69 KiB | Viewed 70479 times ]

11 Jun 2010, 12:07
Profile YIM

desfa un mause vechi si vezi ca rotita de la scrool e aprox la fel, am observat asta desfacand momo mai demult,

11 Jun 2010, 12:27
Profile

si al meu momo face cam la fel dupa putin timp pierde centrul si e greu sa mergi asa.
in nici un caz nu il desfac .. de la patania cu pedalele cand mi-am stors creierul sa imi dau seama cum vin arcurile iar acum acceleratia numai duce pana la capat decat daca o apas spre colt.

11 Jun 2010, 18:08
Profile

Idea cu mouse-ul nu e rau, dar sunt foarte importante caracteristicile roatei, adica dimensiune, locul si numarul gaurilor.

Cred ca am gasit ce a cauzat problema si solutia pentru rezolvare. La miscarile rapide roata crapata nu putea sa tina pe axul, si a derapat un pic, si a ramas in alt pozitie. Din acest cauza centrul nu mai a fost acolo, ca mai devreme. L-am lipit piesa cum am putut, dar cand puneam inapoi la axul, am auzit ca iaras a crapat, dar a ramas in loc. Dupa ce am terminat, am facut niste teste, si acuma mi se pare ok.

Daca iarasi revine problema, avem 2 solutii:
- roata trebuie fixata la loc in orice fel
- am gasit o firma, care teoretic poate sa-mi produce un disc mic asemanator din plastic.

p.s.: Sapt. viitoare desfac volanul meu Momo, si ma uit, daca roata din acolo e la fel. Poate o sa am noroc! Momentan sunt tare optimist! :D

12 Jun 2010, 20:32
Profile YIM

daca e momo racing 90% sa fie la fel, dca e momo force nu il mai desfa , sav desfa volanul ca nu o sa ai probleme ca la pedale, dupa ce desfaci suruburile partea de sus o sa se desprinda, poti sa il folosesti si asa cu matele afara, si la pedale sunt profesor oricum :D , vezi ca senzorul e in spatele motorasului,

14 Jun 2010, 12:26
Profile

Ciudat ca s-a rupt rotita aia asa mica si pe care nu este stres asa de mare din cate stiu. Poate era deja fisurat plasticul de cand era nou volanul.

15 Jun 2010, 08:11
Profile
Reply to topic   [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next