Salut,
Ne-am gandit sa facem o cursa (chiar 2-3

), la circuitul de karting Amckart. Intentionam sa ne dam cu kart-urile de 13 cai asa ca cei care nu ati mai fost pe acolo si vreti sa veniti, trebuie sa aveti cel putin o sesiune cu cele de 6.5 cai inainte de a va putea da cu cele de 13.
http://amckart.ro/pagini_ro/pista_de_ka ... mckart.phpTarifele (De Luni pana Vineri intre orele 12:00-17:00) sunt:
35 ron/kart 6,5cp
50 ron/kart 13cp
In afara acestor ore, tarifele sunt cu 10 lei mai scumpe. Daca imi amintesc bine, mai trebuie 5lei (?) pentru cagula, in caz ca nu aveti. De asemenea pt. nocturna se mai adauga 5 lei. Aproape sigur ca in weekend se mai adauge inca 10 ron (in 2008 asa a fost), desi nu e specificat pe site. Eu imi aduc aminte ca in 2008 pentru o tura cu cele de 13 cai am dat cam 90 RON (weekend + nocturna)
Deocamdata, ziua aleasa e cea de vineri, 16 septembrie, asa ca cei ce vor sa vina trebuie sa-si ia zi libera (sau ore libere in dupa masa respectiva). Sau pur si simplu pot avea febra in ziua aia
Dar putem sa mai discutam, in cazul in care majoritatea nu pot veni atunci.
Cine vrea sa vina, sa posteze aici (inclusiv sugestii). Sunt bineveniti si cei care nu se dau cu kart-ul, o sa mai stam si la un suc