Oferta e valabila pentru membrii existenti, dar care au abonamentul expirat.
Pentru cei noi, exista oferta de 5$ o luna, care e si ea destul de buna, dezavantajul fiind ca nu incapi in campionat.
Cred ca exista insa si oferte bune de 3 luni pentru cei noi, am sa caut.
In mod normal, abonamentul costa 12$ pe luna (daca cumperi pe o luna). Daca cumperi pe 3 luni, abonamentul costa 30$, deci vine 10$ pe luna.
Masinile costa 12$ bucata, circuitele costa aproximativ 12$ sau 15$ (in functie de complexitate) bucata.
Ce facem noi in liga private NU afecteaza deloc membership-ul (puncte, accidente, etc).
STOCK, jocul ofera ce scrie aici:
http://www.iracing.com//membership/Sunt 8 circuite din care 3 sunt "road" si 5 "oval".
Cele 3 circuite de strada au mai multe configuratii, astfel incat avem in total 6 circuite de strada.
De asemenea, si cele ovale au circuit infield, astfel incat in final putem avea cam 8 configuratii pe care sa rulam, una din ele fiind oval

Pentru acest campionat, nu cred ca va fi necesar sa cumparam nimic extra (decat daca vrea lumea), tocmai pentru a tine costul la minim. Intentia e sa rulam pe continutul "stock". Daca e sa cumparam content, va fi doar o masina, una din cele precizate mai sus (12$).