View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 09:26

Reply to topic  [ 4 posts ] 
Premiu special - Sezon 11 
Author Message

Cel care are cel mai putine incidente in acest campionat, va primi un premiu de 12$ in contul iRacing.
Pentru calculul castigatorului se va lua media incidentelor/tur din tot campionatul.

Clarificare privind si incidentele si premiul:
1. pentru a intra in calcul pentru premiu o etapa la care a participat, pilotul trebuie sa parcurga cel putin 50% din turele cursei (rotunjit in sus numarul de ture)
2. pentru a putea fi luat in calcul pentru premiu, participantul trebuie sa aiba cel putin 5 etape din campionat care sa intruneasca conditiile de la punctul 1.

17 Oct 2010, 21:46
Profile

;) trebuie mentionat ptr cei care nu au fost atenti ca se contorizeaza ca incident nu numai contactul cu adversarii dar si iesirea, chiar si cu o roata, in afara pistei si pierderea controlului masinii.

18 Oct 2010, 11:56
Profile WWW

Da. Se vor aduna efectiv incidentele raportate de iRacing (cele care apar cu verde in partea de sus a ecranului).

Daca imi aduc aminte bine, e cam asa:
- Un contact cu alta masina e 4 puncte de incident. Daca e doar o stergere usoare e posibil sa scapi cu 0.
- Pierderea controlului(spin, etc) e 2 puncte.
- Mersul inapoi pe circuit (e de ajuns sa schimbi in marsarier parca) e 2 puncte (??). Nu sunt sigur, am sa re-verific
- Iesirea cu mai mult de jumatate de masina in afara circuitului e 1 punct

Oricum, sa nu se astepte cineva ca va primi premiul daca merge ca un melc doar ca sa-l castige :)

18 Oct 2010, 15:27
Profile

Am adaugat in primul post clarificare legata de conditiile de castigare a premiului.

27 Oct 2010, 22:20
Profile
Reply to topic   [ 4 posts ]