View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 10:49

Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
ETAPA 2 - Laguna Seca - 27 Octombrie 2010 
Author Message

Da, mi s-a parut mai usor initial. Pana am inceput sa fortez limita... si sa vad ca in 10 minute nu am reusit nici un tur complet :D

Poate am fortat eu prea devreme :)

27 Oct 2010, 19:17
Profile

Si poate ca eu nu m-am obisnuit atat de bine cu cel veche, si de aceea nu mi-a fost asa de strain.

27 Oct 2010, 20:19
Profile YIM

Am atasat rezultatele in primul post cu anuntul.

27 Oct 2010, 21:57
Profile

O cursa frumoasa, pentru unii :)) Mie mi-a explodat motorul , cu greu am ajuns la pit-uri cu el oprit. Acolo nu am stiut cum draq il repar ,si am pierdut in jur de 3 minute. Pana la urma l-am reparat dar nu mai tragea masina :(

28 Oct 2010, 08:20
Profile

Felicitari baieti!
Eu am uitat complet de cursa, oricum nu puteam sa ajung la ea.
Ma bucur sa il vad pe Istvan pe podium. De Das nu stiu ce sa zic :bump:

Tiry - Laguna are un stil aparte. Trebuie sa franezi mai din timp in curbe ca sa poti fi pe gaz cu mult inainte de apex. Cel putin in vreo 4-5 locuri.
Sper sa ne vedem la urmatoarea.

P.S. 800 de posturi pe simracing.ro :D M-am conversat cu voi, nu gluma. Ma bucur ca suntem inca pe metereze. Au trecut vreo 4 ani de cand m-am apucat de simulatoare si aproape 3 de cand site-ul asta e in picioare :)

28 Oct 2010, 09:04
Profile WWW

Am prins oarecum mersul pe laguna, eram la o secunda de Simu, si daca mergeam perfect mai scoteam vreo 0,3 0,4sec. Degeaba ,ca mi-a pocnit motorul :((
Data viitoare te anunt eu de dimineata ca avem cursa :))

28 Oct 2010, 10:35
Profile

Interesant iRacing, pacat ca nu ma inteleg eu cu Laguna. Marti seara Soltice mergea intr-un fel, ieri dupa update s-a comportat mai pe gustul meu. Nah, cei cu experienta mai multa pot spune mai bine unde sunt diferentele dupa update. N-am reusit sa imi ating tinta sa termin cursa intreg. A facut POC motorul pe downshift da' 110% din vina mea. Nu am reusit sa invat ieri sa schimb corect pe Solstice. Culmea, pe Legends schimbam mult mai ok, pe Solstice parca dadea unu' cu levieru' in capota. :roll:

Surprinzator am reusit sa scot PB in putinele ture date la 8 secunde de cel mai bun timp. Nu speram sa cobor sub 10. :)
Oricum nu cred sa fi ajuns mai jos de 8 in conditiile in care glezna mea e ca in poza si pe perioadele de franare parca jucam pe taste, ON si OFF, fara apasare progresiva.

Image

Pe mine ma bucura ca am vazut baieti noi in iracing care se tin bine de Simu si Das. :) Nice. GG! Sa vina si Eon + Tzaca la curse si cursele vor fi sweeeeeeeeeet!

@eon sa ne vedem pe metereze si peste alti 3 ani. :)

28 Oct 2010, 10:59
Profile YIM

Trespasser wrote:
Oricum nu cred sa fi ajuns mai jos de 8 in conditiile in care glezna mea e ca in poza si pe perioadele de franare parca jucam pe taste, ON si OFF, fara apasare progresiva.

Vezi de ce e mai misto pes si fifa ? :))

28 Oct 2010, 11:07
Profile

O... mersi, mersi.. :D Nici nu mi-a venit sa cred ca la un moment dat sunt pe locul 1 in primul meu cursa iRacing. In restul cursei nu am vazut decat masini avariate pe pista, langa pista si ciocnind in fata mea. M-am concentrat maxim ca sa tin masina pe linie, si nu mi-am dat seama ca sunt pe un loc bun pana cand l-am depasit pe DimAdi si Simu. Eram cu 2-3 secunde mai lent fata de ei, dar masinii lor erau atat avariate, incat am inceput sa cred in mine si in succes! :D

Cu 2 ture inaintea sfarsitului am vazut din spate apropiind ceva, care nu avea forma de masina, dar avea culoare asemanator masinei lui Luci. Au venit 4-5 curbe cu roata la roata, pana cand am gresit un pic in ultima curba, si Luci mi-a depasit. Atat a fost.:)

Succesul meu personal e ca am supravietuit primul meu cursa cu multe momente critice pt. mine si cu un singur off track! :D

Dupa cursa l-am incercat pe micutul Mazda. Impresii: bye-bye Pontiac..! :)

28 Oct 2010, 11:27
Profile YIM

@tiry eu sunt mai geek din fire da' nu se compara Fifa sau Pes cu jucatul pe bune. Prefer sa fac o entorsa decat cursor-cursor-w-a-s-d :)

@zoinx SCUZE PT. QUALY. Amiesit aiurea din Corkscrew si am degajat in partea gresita.

28 Oct 2010, 11:36
Profile YIM
Reply to topic   [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next