Poti sa postezi Zoinx.
Baieti, faza e cam asa:
- suntem foarte putini la etape, si de obicei in prima etapa vin cei mai multi oameni. Deci la urmatoarele o sa fie tot mai putini estimez
- pe langa timpul pierdut, aici mai pierd bani si cei ce organizeaza etapele. La mine n-ar fi asa problema cu banii ci cu timpul investit aiurea, dar totusi, banii aia poti fi folositi pt. cumparat circuite/masini si jucat cu oameni mai multi in cadrul oficial iRacing
- mie mi se pare ca sunt destul de multi romani care activeaza in iRacing, dar e foarte posibil ca dupa ce au gustat din cursele oficiale, nu se pot intoarce la curse de genul celora care le organizam aici (ieftine, cu masinile de rookie, etc). In plus, la fiecare ii place o masina anume, nu sunt toti la fel. Poate ca asta ar explica si de ce nu mi-a raspuns decat unul din cei 32 la care am trimis mesaj de anunt campionat. Sau poate nu-s chiar asa de multi, cine stie... Oricum, eu nu prea vad viitor in chestia asta, pentru ca iRacing practic omoara ligile astea private prin: content atragator (fata de masinile si circuitele de baza cu care dam noi acum), si mai nou sunt si premii in bani sau placi video, etc. Nu prea renteaza pentru cineva care plateste abonament sa mai piarda timpul cu o liga dinasta ca a noastra. Pentru ca trebuie sa si-l investeasca pentru a castiga in cursele oficiale. Mi se pare o chestie foarte normala.
- e posibil ca pur si simplu sa nu placa LimeRock si de aia au fost mai putini. Mie insa mi s-au parut putini si in prima etapa si vroiam sa nu mai particip chiar de atunci.
Probabil ca mai sunt si alti factori, oricum eu ma retrag din campionat, puteti face cum vreti mai departe, dar nu recomand