View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 09:43

Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
G27 setari 
Author Message

multumesc! eu il cautam in folder-ul logitech :) nu pot sa tin base offset pe 131 ca se misca volanul singur pe loc si pe liniile drepte se simte ciudat. in schimb parca masina se simte un pic mai bine.

edit: cu baseoffset 0 am FF slab de tot chiar si la setari maxime in iracing. am trecut la baseoffset 0.050 si FF si-a revenit si nici volanul nu se mai misca pe loc. probabil ca exista un sweetspot mai mare de 050 si mai mic decat 131.

12 Aug 2012, 09:02
Profile

Pacat ca iRacing-ul in loc sa se ocupe de remedierea setarilor pentru ffb inteligent, inca foloseste interfata simplista ingame, pentru toti prostii (americanii) si ne forteaza sa ne dam cu presupusul in setarile din ini-uri...pe mine aproape m-au pierdut din lista de clienti. Spun aproape pentru ca mai am 5 luni platite...poate reusesc sa trec peste problema ffb-ului. Ma indoiesc totusi, asta e baza unui simulator, nu comunitatea si modul de concurare si ranking...

21 Aug 2012, 08:54
Profile

Am găsit pe forumul de la iRacing un fel de tabel (link mai jos) cu niște valori măsurate ale setărilor de force feed-back. Primele două coloane nu știu exact ce reprezintă, dar setând la mine FFB-ul aproximativ la valoarea din coloana verde, am ajuns să fiu mulțumit de senzația oferită de volan. Coincidență sau nu, în seara asta mi-am și doborât două recorduri personale de timp/tur, cu Skip Barber la Lime Rock și cu Mazda MX-5 la Okayama short. După câteva ture de acomodare, mă simțeam confortabil cu setările. Da, probabil că nu sunt realiste, dar îmi dau încredere și oricum, e mai bine decât 0 răspuns. Dampening-ul îl am pe 0 mereu, MOMO-ul meu având deja amortizare involuntară din construcție. La vestitele deja setări din app.ini, am steeringFFBBaseOffset=0.050000.

Poate mai ajută pe cineva acest tabel; avea dreptate Bamse spunând că n-are rost să ne contrăm cu ce setări o fi mai bune - eu am relatat aici ce am experimentat astăzi, poate o fi de ajutor.

http://imgur.com/bM0NH

30 Aug 2012, 22:22
Profile
Reply to topic   [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2